Μπλε και Ροζ

Τι είναι το Μπλε και ροζ;;

2 μωρά να κάθονται επάνω σε κουλούρες θαλάσσης σε πισίνα
2 μωρά να κάθονται επάνω σε κουλούρες θαλάσσης σε πισίνα

Τι είναι το μπλε και ροζ;

 

Το μπλε και ροζ  λοιπόν μέχρι τώρα το γνωρίζουμε ως τα δύο πολύ αγαπημένα μας χρώματα, τα οποία πολύ πιθανόν από μικρές ηλικίες να τα θυμόμαστε ως τα 2 «άκρα».

Τα χρώματα που χαρακτηρίζουν την παιδική ηλικία πολλών είναι σίγουρα, θα έλεγε κανείς ,το μπλε και το ροζ. Ίσως αυτά τα δυο να αποτελέσουν τα «άκρα» όσον αφορούσε τα αγόρια και τα κορίτσια αντίστοιχα.

Ήταν τα χρώματα που “ξεχώριζαν” τα αγόρια από τα κορίτσια. Κάτι που όσο μεγαλώνεις βλέπεις ότι δεν είναι ακριβώς όπως το έβλεπες. Με απλά λόγια όπως υπάρχει  στον κόσμο των “μεγάλων” έτσι και στον κόσμο του ρουχισμού δεν χωράνε στερεότυπα!

Τι είναι όμως το μπλε και ροζ πέρα από αυτά τα δύο χρώματα;

Τι μπορεί να συμβεί όμως όταν αυτά τα δυο τόσο αντίθετα χρώματα αναμειχθούν;

Όπως είναι πιθανόν να γνωρίζετε ή μάλλον να μη γνωρίζετε, το Μπλε και Ροζ αποτελεί προς παρόν και μια οικογενειακή επιχείρηση. Ένα πολύ ιδιαίτερο  κατάστημα παιδικών ρούχων στο Κερατσίνι!

 

φωτογραφία από το εσωτερικό του καταστήματος παιδικών ρούχων ¨Μπλε και Ροζ"

Τι προϊόντα μπορώ να βρω στο Μπλε και Ροζ στο Κερατσίνι και στο eshop τους;

Στο φυσικό μας κατάστημα όπως και στο ηλεκτρονικό μας (mplekairoz.gr)μπορείς να βρεις κυρίως παιδικά/βρεφικά ρούχα και αξεσουάρ για αγόρια & κορίτσια!

Για τι ηλικίες καλύπτουν τα προϊόντα του Μπλε και Ροζ;

Τα προϊόντα μας καλύπτουν από ηλικίες 0 έως 14 ετών.

Υπάρχει φυσικό κατάστημα;

Ναι υπάρχει, βρισκόμαστε Ανατολής 9,Κερατσίνι.

Υπάρχουν καλές κριτικές για το συγκεκριμένο κατάστημα;

Οι καλύτερες! Αμέτρητοι ικανοποιημένοι πελάτες μέσω της εξυπηρέτησης στο φυσικό κατάστημα αλλά και online πανελλαδικά!

Αμέτρητοι ικανοποιημένοι πελάτες έχουν μοιραστεί την γνώμη τους. Η εξυπηρέτησή μας έχει καλύψει κάθε σπιθαμή της Ελλάδας

70+ ⭐️5άστερας κριτικές στην Google!

Είναι ένα απλό κατάστημα παιδικών ρούχων το Μπλε και Ροζ;

Για εμάς που δουλεύουμε εκεί και για τους περισσότερους ανθρώπους που συναναστρέφονται μαζί μας ,θα μπορούσαμε να λέγαμε ότι απάντηση δεν είναι τόσο απλή. Η απάντηση είναι πιο δύσκολη από ότι θα περιμένατε. Από τα μάτια μας το μπλε και ροζ δεν είναι απλώς ένα κατάστημα παιδικών ρούχων, αλλά μια ιδέα!

Η ιδέα έχει εδραιωθεί έχοντας λάβει υπόψιν και κατανοήσει απόλυτα  τις ασχολίες ενός γονέα. Ξέρω ότι σαν, γονιός θα έχεις πάντα κάποια δουλειά να κάνεις ,πάντα με κάτι να ασχοληθείς! Είσαι η βάση για το σπίτι και το παιδάκι σου σε χρειάζεται και στην καθημερινότητα, αλλά και βιολογικά γιατί πάνω από όλα είσαι η μαμά του!

Ξέρουμε ότι δεν σταματάς να δουλεύεις σκληρά τόσο στον χώρο εργασίας σου όσο και στο σπίτι. Είσαι ένας ήρωας που προλαβαίνει τα πάντα και έχει ως κύρια προτεραιότητα του, την οικογένεια του! Αυτό εξάλλου χρειάζεται και το παιδάκι σου…Εσένα στην καθημερινότητα του!

γονείς και παιδιά

Πότε ξεκίνησε το μπλε και ροζ να απευθύνεται αποκλειστικά σε γονείς;

Η επιχείρηση μας λοιπόν είχε ξεκινήσει στην αρχή σαν κατάστημα γυναικείων υποδημάτων και εσωρούχων το(χρονολογία) όταν πρωτοδημιουργήθηκε. Αργότερα όμως μέσα από την καθημερινή επαφή μας με τους πελάτες μας δύο στοιχεία τράβηξαν την προσοχή. Ήταν αυτά και που μας έκαναν πραγματικά να αγαπήσουμε πραγματικά τον χώρο αυτόν και να συνεχίσουμε να τον αγαπάμε μέχρι και σήμερα. Οι γονείς και τα παιδάκια τους!

Πως σχετίζονται η ιδέα που έχει δημιουργήσει το μπλε και ροζ με την κάθε γονιό;

Αυτό που έχουμε καταφέρει σίγουρα με μεγάλη επιτυχία μέχρι στιγμής είναι αρχικά να είμαστε κοντά στην μαμά(ιδέα) αλλά σε οποιονδήποτε που μας προτιμάει.

Με τα παιδικά ρούχα μας από το 2005 κανονικά αλλά από το 2020 πολύ πιο δυναμικά ,έχουμε καταφέρει να εδραιωθούμε με τα παιδικά σετ μας, σετ 3τεμαχίων, παντελόνια, φορέματα, φούστες, παιχνίδια και άλλα πολλά, αλλά το πιο σημαντικό στις καρδιές πολλών πολλών ανθρώπων που μας παρακολουθούν!

Ολοένα και περισσότεροι γονείς μας εμπιστεύονται για την δουλειά μας αλλά και αυτά που πρεσβεύουμε σαν εταιρία!

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους όπως φαίνεται είναι το γεγονός πως ό,τι   κάνουμε, το κάνουμε πάντα με αγάπη και το στηρίζουμε σε κάθε βήμα του “ταξιδιού” μας!

Ποιο είναι το όραμα του Μπλε και ροζ για τα επόμενο χρόνια;

Το όραμα στις επιχειρήσεις είναι κάτι που συνήθως θα δημιουργήσει μία αίσθηση ενότητας και ταυτόχρονα θα εμπνεύσει. Εμείς θέλουμε και τα 2.(αφού είπες ότι είναι γενικά όραμα τον επιχειρήσεων αυτό μην λες ότι θες και τα δυο είναι αυτονόητο εναλλακτική: μια αίσθηση ενότητας ή θα έμπνευση ώστε να πεις ότι θες και τα δυο!!)

Θέλουμε γύρω από το όνομα μας να υπάρχει ένα κλίμα το οποίο να ενώνει τους γονείς δείχνοντας το ποσά πολλά κοινά μοιράζονται μεταξύ τους! Έτσι καταφέρνουμε να κάνουμε ταυτόχρονα την επιλογή των παιδικών αναγκών του κάθε παιδιού (παιδικά ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια) λιγότερο στερεοτυπική και περισσότερο διασκεδαστική, αφαιρώντας το αίσθημα της αγγαρείας!

Ανακοίνωση Live στην σελίδα του Μπλε και Ροζ στο Facebook

Πως το καταφέρνει αυτό το Μπλε και Ροζ;

Ο σημαντικότερος τρόπος με τον οποίο έχουμε καταφέρει και αποδεικνύουμε αυτό που λέμε οτι θέλουμε να πετύχουμε είναι μέχρι στιγμής οι εξής:

  • πρώτα απ’ όλα μέσα από την πολύ  προσεκτική επιλογή των προϊόντων που προμηθευόμαστε αλλά και την μεγάλη ποικιλία σ’ αυτά . Με αυτόν τον τρόπο πάντα αγωνιζόμαστε να κάνουμε πιο εύκολες τις απαραίτητες και-μη αγορές για έναν γονιό στο παιδάκι της.
  • Και δεύτερον και θα έλεγα και πιο σημαντικό ίσως παραμένοντας το Νο.1 κατάστημα παιδικών ρούχων που κάνει Live παρουσιάσεις τα παιδικά ρουχαλάκια μας στο Facebook(κάθε Τετάρτη & Σάββατο στις 15:00)  και καταφέρνουμε να έχουμε προσωπικές σχέσεις με σχεδόν όλους τους γονείς που μας παρακολουθούν.

*Το πιο σημαντικό όμως είναι η άμεση επικοινωνία με εσάς! Ήμασταν και παραμένουμε Νο.1 κατάστημα παιδικών ρούχων, το οποίο θα βρεις live στη σελίδα μας στο Facebook. Όχι μόνο θα μπορέσεις να δεις ζωντανά τις επιλογές σου αλλά έχεις και τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με εμάς τους ίδιους αλλά και με τους υπόλοιπους πελάτες μέσω chat. Έτσι μπορείς να αποκτήσεις και μια νέα παρέα κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 15:00.

  • Μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου στην ιδιωτική ομάδα που έχουμε δημιουργήσει από εδώ αφού πρώτα γίνεις δεκτή!
  • Βέβαια μπορείς να επιλέξεις και να επισκεφτείς το eshop μας όπου θα βρεις μια μεγάλη γκάμα ρούχων για το παιδάκι σου

Συμπέρασμα:

Το μπλε και ροζ είναι ένα κατάστημα παιδικών-βρεφικών ρούχων & αξεσουάρ όπου βρίσκεται Ανατολής 9 στο Κερατσίνι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Στόχος μας: Να προμηθεύουμε και να παρουσιάζουμε  στον κάθε γονέα τις καλύτερες επιλογές όσον αφορά τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών σας !

Το όραμα μας σαν επιχείρηση: είναι να κάνει την ζωή των γονιών πιο εύκολη και να τις ενώσει όπου και αν αυτές βρίσκονται !

Αφήστε μια απάντηση